Jacco, Monique & Joey, Down Under!

Big Buddha

Vanmorgen werden we wakker en het regende nog steeds. Na het weerbericht te hebben bekeken zijn we eerst gaan ontbijten (en wat voor ontbijt! Alles was er, 4 soorten eieren, pannenkoeken, croissants, cake, broodjes, vers fruit, Loempiaatjes, vele soorten sap, vele soorten kaas en yoghurt, vlees waren 5 soorten cornflakes, spek, worstjes, bonen, groente, mihoen, bapao, noem maar op) daarna hebben we lekker gedoucht en hebben we eerst de kamer opgeruimd en de tassen alvast ingepakt. Het zou namelijk opklaren en we moeten pas om 23:45 vliegen vanavond. Dus vervolgens met de shuttlebus van het hotel naar Citygate en daar met de kabelbaan, wat overigens even zoeken was (Ngong ping 360) via een winderige en mistige tocht naar Ngong ping village, waar we doorheen zijn gelopen. Door de dichte mist (laag hangende bewolking) konden we onderweg de Big Buddha (Tian Tan Buddha) niet zien en zijn we er heen gelopen. Na 260 treden te hebben beklommen, konden we hem dan toch nog een beetje zien. Het was best jammer, maar ook tegelijkertijd ook wel mysterieus (na een aantal onoverkomelijke natuurverschijnselen zijn we hier inmiddels al aan gewend). Vervolgens zijn we naar de Po Lin Monastery gelopen en hebben daar de tempel met de buddha's bekeken. Na een minder winderige maar nog steeds mistige tocht weer teruggegaan naar Citygate en hebben daar gegeten. De shuttlebus stond al weer klaar om ons op te halen en we waren weer op tijd in het hotel. We hebben toen meteen maar onze tassen ingecheckt en zijn toen nog even gaan relaxen en natuurlijk even jullie van de laatste verhalen voorzien. Deze laatste regels die we nu schrijven zullen nog op de site worden gezet voordat we gaan vliegen. Dit mag best, want we vliegen immers de tijd vooruit straks......... Nou wij gaan nu richting gate voor een 12 uur en 55 minuten durende vlucht L

Ruud, Eva, Dylan & Elmar

Goede reis en bekijk de binnenkant van je ogen maar alvast.
Wie weet voorkom je er een Jetleg mee.

bas, jet & kiki

Goeie reis!!!! Is het avontuur al weer voorbij.. jee, wat ging dat snel. Hebben wel ontzettend genoten van jullie verhalen. Tot gauw!

dikke kus

joke en erik

jullie hebben eeen fantastische reis gehad en nu nog een behouden terugvlucht. wij spreken elkaar weer in het koude holland. joke en erik

Wil en Ferry

Geweldig, probeer de aziatische nacht niet te slapen,
maar wel de nacht van europa, bij terugkeer in holland
keer je in je ritme terug. (voorkomen van een jetleg) Een wonderschone reis met geweldige ervaringen.

Wil en Ferry

Geelhoedjes

Lieve drietjes,

Ik hoop dat jullie een goede reis hebben gehad. Ik vraag me af of jullie nu inmiddels zijn aangekomen. We laten jullie eerst even bijkomen maar willen wel proberen zo snel mogelijk even te bellen. Bedankt voor alle gezellige verhalen en mooie foto's

Trish Norris

Well guys your holiday has come to an end but as i was browsing through these pages again i realise you all have some terrific memories to carry with you! Hope you have arrived safely back in Holland and we look forward to hearing from you. Take care, Love Trish and Anthony xxxx