4-daagse van Nijmegen 2010
Hallo Allemaal,
Ik wilde graag snel mensen bereiken die geinteresseerd zijn om mij te volgen tijdens de 4-daagse van Nijmegen 2010 en ditis volgens mij de snelste manier.
Ik ga dit jaar weer een poging wagen om mijn 8e 4-daagsekruisje te verdienen. Dit jaar loop ik weer met een groep van de Douane onder leiding van mijn collega Jan de Leeuw.
We bivakeren in de Holthurnschehof in Berg en Dal dit jaar
Allemaal veel plezier en de link hieronder kun je gebruiken om mij en dus mijn groep te volgen.
Jacco
Hahaha, gaat lekker hier is de link: http://www.de4daagselive.nl/G5A034
heeeeel veel sterkte de komende dagen en als jullie terug zijn maken we eens een afspraak. zijn nu nog volop bezig met onze huwelijksvoorbereiding
veel wandelplezier toe gewenst van uit Goes
hoop voor je dat het weer een beetje meewerkt ,ook wij moeten nog een afspraak maken met jullie als dat nog lukt voor onze vakantie anders wordt het er na .
heel vel plezier daar .
veel plezier ,en ik vind het knap.groetjes van uit wedderveer.
Wij weten dat jij hier achterstaat, dus.....geweldig Jacco
groetjes uit Middelburg.
heey jacco! o o o toch blijft het kriebelen die 4 daagse! wat had ik het toch ook weer graag gedaan, volgend jaar ga ik echt weer!! het is blijkbaar toch een soort verslaving.
Ik volg je verhalen wel, doe de groetjes aan jan! sandra had gezegt dat ik met haar ma kon rijden of zo maar ik moet helaas werken, en ben effe zuunig op mn vrije dagen, geniet ze!!! appeltje eitje voor jou, groetjes je nichie,
He, als je het tempo van daan krul gebruikt komt het helemaal goed:) succes
liefs lange daan
All the very best Jacco!! Hopefully you don't get too many blisters this year... hahaha. (I know you will). I know you will stay very focused and get to the 10 year mark.... Groetjes uit Australie xxx
hoi jacco we hopen dat je de eerste dag goed ben door gekomen wij wisten niet dat je dat al eerder had gedaan verder nog veel loop plezier de komende dagen
Jacco ik vind het ontzettend knap van jou en gelukkig zit je nu vast alweer tevreden bij mijn buren uit re rusten zodat je maandag weer tevreden en voldaan kunt gaan werken