Happy Easter
Vandaag is het eerste paasdag de klok is vannacht een uur teruggegaan en we hebben er dus een uur bij gekregen ;-) Na het paasontbijt kwamen Dirk, Michelle en de kids, gevolgd door Jody en Belinda met de kids, Rinus en Amy met de kids, Anthony en Patricia en Michael en Riekie en de kids. Dus het was hier al vroeg volle bak. Aangezien hier thuis op zondag altijd uit de bijbel wordt gelezen, hebben we hier met z’n allen naar geluisterd, terwijl Joey lekker met z’n Thomastreintje aan het spelen was. Na het lezen hebben we met z’n allen koffie met gebak gehad. Er was echt van alles, iedereen had wat meegebracht, het leek wel een “ High tea” . Ook had iedereen iets van chocolade mee gebracht voor Joey en ze vertelden hem allemaal dat de Easter Bunny dat bij hun had afgegeven voor Joey. De kinderen hebben zich volop vermaakt. Ze waren overal aan het spelen en hebben hun energie buiten lekker opgemaakt. Joey genoot weer met volle teugen. Monique heeft vandaag nog aan hem gevraagd of hij we weer naar zijn huis op de Vlissingseweg wilde, maar nee hij wilde bij opa en oma Australië blijven. Nadat iedereen weg was hebben we nog even wat gegeten en toen kwamen Gary, Dianne en hun 4 kids alweer. We hebben lekker met z’n allen warm gegeten (12 man) dit was erg gezellig. ‘ s Avonds hebben nog lekker over alles en nog wat zitten kletsen en via internet nog even gepraat met opa en oma in Groningen. Al met al was er weer snel een gezellige 1e paasdag voorbij.