Koala’s, Koala’s en nog meer Koala’s
Deze dag stond in het teken van de koala's, We zouden een bezoek gaan brengen aan het ‘ Lone Pine koala sanctuary'. Er leven hier wel ruim 130 koala's, ze zijn hierom zelfs genoemd in het guinesbook of records. Het was nog een hele tour om daar te komen, we moesten heel de stad Bisbane doorkruisen, maar hebben het dankzij de Tomtom toch gevonden. Toen we net de entreekaartjes hadden gekocht begon het enorm te regenen, maar gelukkig na een 10 minuutjes in de souveniershop te hebben doorgebracht begon de zon weer te schijnen. Alle Australische dieren waren hier vertegenwoordigd en natuurlijk domineerden de Koala's hier, Joey heeft zelfs een Koala geknuffeld en vastgehouden net als alle beroemdheden van de Paus tot Madonna. Ook waren er genoeg kangaroos en emu's te zien, we hebben wombat's, cockatoos en zelfs een Tasmanian devil. Dus weer genoeg foto's van deze inheemse diersoorten. Joey geniet dan echt met volle teugen. Na een paar uur in het park te hebben doorgebracht zijn we naar Ipswich gereden, hier woont een nicht van Jacco en hebben haar verrast met een bliksem bezoek. Het was leuk om haar weer eens te zien na 10 jaar en hun kennis te laten maken met Mo en Joey. Jeffrey haar zoon en haar vriend Danny waren er ook. Na een paar bakkies koffie zijn we weer verder gereden naar de camping. We waren daar net voor het donker werd en hebben nog even gezwommen. Onze stemming was al wat bedrukt, morgen moeten we namelijk ons camperhuis inleveren in Brisbane.
gefeliciteerd met je verjaardag joey en ook en poot van freule en dat je maar veel kadootjes krijgt je bent wel heel ver weg hoor . maar je komt wel weer naar nederland toch of blijf je bij de joey,s, daar???groetjes voor jullie allemaal ,freerk en marga