Jacco, Monique & Joey, Down Under!

Sydney

Vandaag was weer zo'n reisdag, eerst de koffers een beetje gereorganiseerd en daarna naar beneden. In de Lobby van het hotel was het al druk, maar er stond meteen een taxi voor ons klaar, alles weer ingeladen en weer onderweg. De rit naar het vliegveld ging voorspoedig en we waren er dan ook al om half negen, inchecken ging deze keer ook zonder problemen en we waren zo door de security. Behalve Mo, die moest eerst een explosietest doen ;-) Gelukkig niets aan de hand. Het vliegtuig was een beetje aan de late kant dus konden we mooi onze laatste reisavonturen even bijwerken, nadat we geboard waren werd het tijdsverlies weer ruim ingehaald tijdens de vlucht en kwamen we mooi op tijd aan in Sydney. Jammer genoeg regende het hier ook, net als in Brisbane. Eerst langs de bagageclaim, want ze hebben tijdens het lossen van de koffers een clip van mijn tas kapot gemaakt, maar ook 'no worries' en binnen een paar minuten had ik een formulier waarmee ik de tas kan laten repareren. Dat gaan we van de week dan maar even regelen in de stad. Daarna de shuttlebus in en naar Kings Cross, Downtown Sydney. Hier de huurauto in ontvangst genomen en in de regen naar Llandilo (Western Suburb (voorstad) van Sydney) gereden. Bij Ome Rinus en Tante Riekie aangekomen was Patricia daar ook en ze had heerlijk gebak mee genomen. Na een bakje koffie en lekker bijkletsen even de koffers uitgeladen. Daarna lekker gegeten, na het eten kwamen Dirk en Michelle met de kinderen Naomi en Troy, dus Joey heeft zich flink kunnen uitleven met de kids.

suzan plas

Lieve Jacco, Mo, en Jo! en vooral jij Joey: van harte gefeliciteerd met je 3e verjaardag!!! wat gaat het toch allemaal snel! We genieten van jullie verhalen...hier alles goed, ook met de jvg. Ben nu aan boord met Jan de L Wout en Frans. Van allemaal de groeten en gefeliciteerd!
Het is hier de hele week koud en stormachtig! en de pomp van het water is kapot, dus het is behe;lpen nu....trug naar het campingleven...met de bak met afwas naar de hendrikweg lopen....en pas na het eten gaan varen. haha alles komt goed hoor! geniet er nog maar lekker van, en een fijne verjaardag voor Joey!Dikke kus van mij, Suus en liefs van de meiden en nol uit verweggistan. see you!