Jacco, Monique & Joey, Down Under!

Joey meets Joey

Eindelijk is het dan zo ver, onze Joey heeft vandaag kennis gemaakt met een Joey uit Australië. Vanmorgen was Joey zowaar weer niet vroeg wakker, toen hij wakker werd was hij meteen vrolijk, vertelde dat hij lekker had geslapen in z'n 'stralia' bed en dat hij wel wat wilde eten. Na het ontbijt hebben we de spullen gepakt en de auto ingeladen om naar Dunsborough te gaan, van Henk mogen we namelijk zijn Suzuki Grand Vitara gebruiken. Eerst hebben we via de Toeristoffice in Dunsborough de accommodatie geboekt welke zeer bijzonder zou moeten zijn, nou..... bijzonder is het. Vanaf Mindarie zijn we naar Mandurah gereden en hebben daar heerlijk aan het werkelijk prachtige strand geluncht bij een klein speeltuintje. Joey was helemaal in zijn sas en kon zijn energie hier even goed kwijt. We hebben er ook onze eerste Australische Pelikaan gezien. Mandurah is een prachtige stad, een deel is ingericht zoals het Goese meer, maar dan met nog grotere huizen en nog grotere boten voor de deur, welke zo de zee op kunnen varen. Via de snelweg zijn we daarna via Bunburry en Busselton naar Dunsborough gereden. Hier aangekomen zagen we inderdaad een bijzondere accommodatie namelijk een oude treinwagon, welke is verbouwt tot een twee persoonskamer met keuken en douche. Helemaal geweldig en wat een rust midden in de bush. Het inchecken bij het kantoortje ging echt op zijn Australisch, niemand te bekennen en de sleutel hing op een whiteboard achter Monique haar naam. Tot op heden hebben we de eigenaar dan ook nog niet gezien, No Worries dat komt morgen wel. Toen we alles hadden uitgeladen zijn we een stukje gaan lopen en jawel hoor, daar kwam hij aan hoppen, de 'Australische' Joey. Joey was zo enthousiast dat hij er meteen naar toe rende en hem wilde gaan aaien, we konden hem nog net tegenhouden. Eerst hebben we hem even gevoerd met speciale kangaroebrokjes om te zien of hij en beetje tam was, gelukkig was hij dat. Daarna hebben we Joey de kangaroe leren voeren en op een gegeven moment is hij hem gaan aaien en zelfs gaan knuffelen. Hij vond hem zo lief!! Toen we daarna op jacht gingen voor avondeten, zijn we nog even naar 'Cape Naturaliste' gereden en hebben daar nog foto's gemaakt. Omdat het al bijna 18:00 uur was en de duister daarna snel zijn intrede zou doen hebben we maar niet meer te lang rond gewandeld daar, hoewel je er toch geweldige wandelingen kan maken. De omgeving hier is echt prachtig, tijdens het terugrijden hebben we maar even gestopt bij de lokale KFC en wat eten meegenomen naar onze wagon. Hup tafel naar buiten en lekker gegeten. Je kan hier trouwens wel goed merken dat je zuidelijker zit. Het koelt hier namelijk flink af s'nachts. Zo dat was het weer voor vandaag, we gaan vroeg slapen (21:30), want de Haan zal hier morgen vroeg wel weer vroeg kraaien op deze Farm.

hayo en elly

wat een mooie foto's van joey met een joey en wat lekker weer daar het is hier alweer wit. nou heel veel plezier verder . dikke kus en tot zondag voor de cam.
groetjes (o)pa en (o)ma

lisenka

super zeg dat hij het durfde! lijkt me geweldig om te zien, erg leuk om jullie verhalen en foto's te lezen.

hier volgen de kindjes joey door wat foto's die we printen en op een plaat hangen in de klas:)

groetjes en veel plezier nog! lisenka