Update
Allereerst bedankt voor jullie lieve reacties!Leuk dat er zoveel mensen ons verhaal volgen. Gisteravond contact gehad met Australie ( met Apollo, het verhuurbedrijf van de camper en auto, en voor de zekerheid de geboekte hotels in Australie en Singapore). Eerst (vanwege het tijdverschil) contact gehad met de hotels. De hotels waren onderdeel vanhetarangement met de vluchten, vandaar dat ik dit ook wilde checken. Eerst naar het hotel in Singapore gebeld, de dame aan de andere kant van de lijn begreep me toch niet helemaal. Na ongeveer 5 keer m'n naam gespeld te hebben gaf ik de moed maar op. Ze bleef namelijk om m'n naam vragen, maar kon haar niet aan haar verstand brengen dat ik al die tijd mijn naam vertelde. Ik dacht ik bel gewoon naar Australie daar zal de communicatie vast wat soepeler verlopen, wat ook zo bleek te zijn. De hotels in Cairns en Brisbane stonden beide gereserveerd en waren ook daadwerkelijk betaald. Vervolgens ben ik Apollo gaan bellen, onze reservering was bekend bij hun, alleen hadden ze nog geen geld ontvangen. Ook geen aanbetaling die we in augustus hadden gedaan.............. Balen!!!! Het kwam er nu gewoon op neer als wenog steeds de camper en auto wilden huren dan moesten we gewoon nog een keer het bedrag betalen, alleen dit keer aan hun dus. Vanmorgen ben ik naar het reisbureau gegaan in Middelburg (holland international), dit omdat zij als contactpersoon waren aangewezen. Ik wilde toch nog graag horen dat onze tickets in orde waren. Dit was allemaal goed gelukkig. Dus zoals het er nu uit ziet zijn we 2500 euro kwijt. Omdat Frits (van DutchDownunder) zelf met zijn bedrijf gestopt is en (nog) niet failliet verklaard is, is er geen curator aangesteld. Hij wordt persoonlijk aansprakelijk gesteld en moeten we bij hem een claim neerleggen. Dus afwachten of we nog wat geld terug zullen zien..... We gaan in ieder geval op vakantie en we zien er ondanks deze enorme tegenvaller nog steeds erg naar uit!
Groetjes Mo
Hey Jacco,
Wat een mega vervelend nieuws zeg. Heb jullie eerst berichten gelezen en die zijn toch wel heel anders dan ik gewend ben. Bijzonder moedig dan ook dat jullie kosten wat het kost gaan.
Heel veel succes met het terug krijgen van het geld en ik zal jullie blijven volgen.
Groetjes daar.
Goed zo...laat je hierdoor niet gek maken en je plezier niet bederven! Hou die zin vast en maak er iets geweldigs van! Hoe *&H^%&J dit ook is allemaal!
Jammer, zoveel narigheid.
Maar, goed dat jullie toch gaan.
Hey echte downunders!!! toppie dat jullie er zo in staan! Vet balen maar wie weet, komt dat allemaal nog goed met dat geld...en anders : precies zoals je zegt: euroos armer, maar je niet laten kisten!!!!
veel succes verder en we volgen jullie, liefs van ons,
ook vanuit afghanistan ...
he gelukkig zyn de tickets er dus wel,misschien kryg je nog wel wat geld van frits terug op een latere datum.
fingers crossed you never,never know if you dont give it a go.
spreek met je op vrydag avond dan weet je vast wel meer
Groetjes Henk
Hoi Jacco en Monique,
Wat een gedoe allemaal, en wat draait de wereld toch weer helemaal om geld... Gewoon lekker gaan, hopen dat je nog wat geld terug krijgt, en tijdens je reis heel erg genieten!!! En....anders verkoop je toch gewoon de boot?! (Ik denk alleen niet dat Jacco's werkgever daar mee instemt..hihi) Heel veel plezier, wij volgen jullie vanuit het koude, saaie Nederland. xxx Ruud, Eva en de boys.
Gelukkig zal het allemaal nog wel weer goed komen.Jullie gaan in ieder geval wel en vast nog met veel plezier. Hopelijk krijgen jullie je geld nog terug of een gedeelte ervan. Nog even en dan is het zover. Ik wens jullie een hele fijne reis en zal uitkijken naar jullie berichtjes. Veel liefs van Rika.
Hi Monique and Jacco and Joey
We can't wait to see you guy's sorry to hear about the Travel Agent closing down !!! Hope you can make new booking for car over east.
Christie popped her head over the fence tonight as henk and I were having a barb o que and said that her friend will lend us a booster seat for Joey while you are hear.
Will sort out a bed for Joey also only have double beds here but think it would be nice to have a little one for him.
we are very excited to have you hear
Love Yvette and Henk xxxxxxx
See you Soon xxxx
Hallo Zeeuwtjes,
Nog bedankt voor het leuke weekend, dat ondanks jullie troubles toch doorging. Echt supergezellig.
We komen zeker met de caravan die kant nog eens op.
groeten, en hou je taai.
Harm en Janny
Hoi Jacco, Monique en Joey,
Jullie hebben pech zeg!! Maar zo te zien gaan jullie er toch van genieten!! Ik wens jullie een heel goede reis als het zover is. Ik zal jullie reis volgen, ik heb er nu tenslotte tijd genoeg voor!
Groetjes Hennie
Hallo Australiegangers,
Heel veel plezier in Australie, geniet ervan. We zullen jullie volgen. Goed op Joey passen!! See you.
Derk en Aly