Windsor
Vandaag hebben we de was opgeruimd en hebben we de foto’s die nog online gezet moesten worden geordend en gekeken of alle reisverhalen die nog moesten worden toegevoegd compleet waren. Dit was toch wel even werk. Tante Riekie en Ome Rinus zijn ondertussen boodschappen gaan doen en toen ze terug waren zijn we met z’n drieën naar Windsor gereden, daar woont tante Bep, tante Bep is een zus van Jacco’s moeder. Zij is een paar jaar later naar Australië geëmigreerd dan haar broer. Daar aangekomen zat ze al op ons te wachten. Het was erg leuk om haar weer te zien en we hadden een hoop bij te kletsen. Haar man was op dat moment niet thuis, hij moest naar de dokter. Voor Joey had ze een kleinigheidje gekocht en voor ons ook dit was erg lief. Tante Bep woont precies aan het spoor en zodra Joey de bellen van de spoorwegovergang hoorde rende hij naar de achterdeur om naar de voorbij razende trein te kijken. Later op de middag zijn we naar Penrith gegaan en hebben we bij Patricia en Anthony geprobeerd om foto’s online te krijgen. Dit ging niet echt soepel en na een uur hebben we de strijd maar opgegeven. Voor het eten nog even snel taart gehaald voor Joey zijn verjaardag morgen. Na het eten ’s avonds zijn we naar Glenbrook gereden waar Riekie en Michael wonen. Daar waren ook Jody en Belinda met hun kids, per saldo waren er wel 10 kinderen die met Joey wilde spelen, hij raakte dus helemaal over actief door alle aandacht. Joey kreeg alvast een cadeautje voor zijn verjaardag, hij kreeg een kaart een spijkerbroek en een shirt en ook nog een pluche kangaroe. Joey zei dat hij het wel gezellig vond, maar af en toe leek het wel of het hem wat te veel werd. Alle meiden wilden hem knuffelen toen we weggingen en hadden hem zelfs al in de hoek gedreven, haha. We hadden gedacht dat hij onderweg naar huis wel in slaap zou vallen maar nee hoor. ’s Avonds hebben we bij ome Rinus en tante Riekie onder het genot van een drankje nog over vroeger zitten kletsen tot in de late uurtjes.
Oja, het heeft even geduurd maar internet wilde niet zoals wij wilden. We hopen dat jullie nu weer even kunnen genieten van de verhalen en foto’s zoals wij ook doen. We vieren morgen de verjaardag van Joey. Nog verschillende foto’s en commentaren volgen. Sorry voor het ongemak maar veel plezier met deze berg updates en allemaal natuurlijk heel erg bedankt voor jullie reacties, dat vinden wij erg leuk om te lezen! X Jacco, Monique en Joey