Jacco, Monique & Joey, Down Under!

Fremantle (Freo)

Henk wilde vandaag ook nog iets met ons ondernemen, maar omdat we eerst de koffers in wilden pakken hebben we iets gezocht wat niet zo ver was en iets waar we misschien de beroemde 'Zwarte zwanen' zouden zien, want deze horen echt bij de Swan Valley. Het werd Fremantle. Fremantle is een grote havenstad gelegen aan de monding van de Swan river welke vanaf Perth komt. Na een 1,5 uur rijden daar aangekomen en na een korte stadsrit de auto geparkeerd en richting de haven gelopen, onderweg kwamen we een park tegen met een grote speeltuin dus Joey kon hier even zijn energie kwijt. Bij de haven 'Fish an Chips' gegeten bij Ciccerello's en daarna via de uitgaansgebied naar de 'Norfolk' gelopen, wat de lokale pub is daar. Hier heeft Joey van Henk zijn eerste Aussie pint of beer gehad (geintje) en toen dit op was zijn we weer terug gereden naar Mindarie. Als avondeten zouden we gaan BBQ'en dus even de spullen daarvoor opgehaald. Bij thuiskomst naar de jachthaven gegaan waar we even een paar biertjes zouden drinken op de boot van Peter en Christie. Wat een mooie boot is dat, hadden we maar wat meer tijd gehad hier, dan hadden we maandag mee kunnen varen om hem naar de werf te brengen in Fremantle, maar we hebben niet te klagen hoor. Terug bij Henk en Yvette stond de BBQ al klaar, Joey en Jacco hebben nog even gezwommen en daarna zijn we aan tafel gegaan. Het was goed dat we de tassen al gepakt hadden want we belanden weer in de kleine uurtjes en eindigden met kleine oogjes. Was leuk om samen te zijn alhoewel het afscheid nu wel heel dichtbij komt.