Strand
Ha Mo, Co en Jo!! Leuk joh, om ff alles te lezen. Geweldig dat alles zo goed is gegaan ook met Joey! Wij zijn alweer terug van La France en hebben heerlijk geboard!
Nu zou ik wel lekker even bij jullie daar Downunder willen voor een poosje...mmmmmm, ben jaloers hoor!
Maar ja, er moet ook gewerkt worden, toch? Nou, ik lees gauw de rest vd verhalen en binnenkort hoor je wel weer wat, veel plezier, en niet te bruin worden hoor!!! kus van ons, de plasjes
Heyy we zijn jaloers hoor, jullie hebben het goed naar je zin als ik dat zo lees. Gelukkig maar! En wat heerlijk warm daar. Hier alweer nachtvorst...konden vanmorgen alweer de ramen krabben. Ben het zooo zat. Maar jullie lekker genieten hoor, leuk om jullie verhalen te lezen en alles te volgen!
Dikke x uit het koude Scheemda brrrrr
He vakantiegangers!!!
Wat leuk dat jullie zo genieten daar!!Hier is het alweer winter geworden wat de temperatuur betreft.We genieten van de verhalen en mijn tante ineke heeft net alle verhalen en foto's gezien,en heeft nu ook wel zin om te gaan.Ik moet de reisverhalen doormailen naar haar,leuk he?
Veel plezier nog en geniet maar lekker van het warme weer en mooie indrukken!!
Groetjes Sheila en tante ineke
Hallo MoJacco,
Plezierige reportage tot nu toe en leuke foto's.
Hier heel wat degrees lager en gure Zeeuwse wind langs de oren. Is het daar even genieten zeg.
Tip: als jullie daar ergens in de rimboe op verkenning gaan en een bijzondere inheemse boom, cactus (of snake?) zien, schiet dan nog maar een mooie close-up.
But be careful..
groet van Hugo