Jacco, Monique & Joey, Down Under!

Inchecken, security en vliegen

Zo, weer even tijd gevonden om een stukje te typen tijdens het wachten op de vlucht naar Singapore, vanmorgen om 04.45 opgestaan en alles gepakt en op naar de incheck balie, koffers waren perfect aan het gewicht, 2x 20 en 1x 17,5 kg, dusss eindelijk een keer goed ingepakt en zonder overgewicht op reis. Vervolgens nog even een broodje gegeten en wat gedronken en met een volle maag naar de gate, was weer een eind lopen natuurlijk L

De vlucht naar Londen Heathrow was snel en we waren er dan ook minstens 10 minuten te vroeg. Joey vond het allemaal weer spannend natuurlijk en wilde alles zien. Vanaf zijn stoel bij het raampje kon hij alles mooi volgen. Boarden met een kind in een buggy bij je is trouwens wel relaxt, we mochten als eerste het vliegtuig in en hadden dan ook alle tijd om alles weg te leggen en te gaan zitten. Hier op London Heathrow kwamen we aan op het Europese deel van de luchthaven en zijn we met de bus naar het Internationale deel gebracht. Voor Joey was het al weer zo vermoeiend geweest dat hij in de Buggy in slaap viel in de bus, gelukkig mochten we via een speciale security ingang en kon Joey gewoon blijven slapen. Nu zitten we midden in de Lounge te wachten totdat hij wakker word. Nadat Joey wakker werd zijn we naar de gate gelopen om te boarden, jammer genoeg vliegen we niet niet met de Airbus 380 van Qantas, maar met een gewone Boeing 747-400, overigens was de Qantas A 480 al wel op London Heathrow, want we konden hem zien tijdens het landen. Maar wat een reusachtig apparaat is dat zeg. Het Boarden ging snel en we zijn ook op tijd vertrokken. De vlucht naar Singapore ging erg snel en comfortabel. Het eten aan boord was oké en ook de plaats waar we zaten deze was helemaal super. We hadden niemand voor ons en zoveel beenruimte dat we gewoon met onze benen languit konden zitten. Het entertainment systeem aan boord voldeed aan alle verwachtingen, je kon alles doen (spelletjes, tv en films kijken, radio luisteren) wat je maar wilde tijdens het vliegen. Dit maakte de reis een stuk aangenamer. De bediening aan boord van het vliegtuig was ook erg goed en de bemanning was erg aardig. Voor Joey hadden ze allerlei spulletjes (tekenspulletjes, boekjes en spelletjes) die hij mocht houden, hij was er erg blij mee.