Last minute drukte
Zo eindelijk weer een stukje voor de volgers. Vanmorgen was Joey zoals gewoonlijk vroeg wakker, dus wij ook, dit was niet zo erg want er moest nog een hoop gebeuren. Eerst hebben we nog wat lopende zaken afgehandeld en daarna nog een keer de checklist nagelopen tijdens het inpakken van de tassen. Vervolgens moesten we nog even langs de ANWB voor een Internationaal Rijbewijs, dit alles voortvloeiend uit het feit dat we gisteren toch nog een anderecamper hebben geboekt bij een ander verhuurbedrijf (namelijk Britz Campers, via Wereldcontact Reizen), we hadden er toch een beter gevoel bij. We hebben te veel vervelende dingen om ons heen gehoord over wat Apollo Campers bij veel mensen heeft veroorzaakt door de stekker er uit te trekken bij DutchDownunder. Aangezien er door Britz in de voorwaarden werd geeistdat we in het bezit moesten zijn van een Internationaal rijbewijs, hebben we dit alsnog opgehaald. Daarna zijn wesnel naar huis gegaan waarook Pa en Lenie inmiddels waren. Zij hebben ons nog met de allerlaastse dingen geholpen en ons naar de trein in Vlissingen gebracht. We waren ruim op tijd en konden zodoende een mooi plekje zoeken om rustig te zitten met al onze bagage (3 reistassen,3 trolley's voor de handbagage en een buggy)
Onze reis kon nu beginnen, Opa en Oma hebben ons uitgezwaaid en weg waren we. Joey vond het allemaal super spannend, het was zijn eerste keer in de trein dus hij had van alles te zien. De slagbomen, de wissels, de andere treinen, de stations, de bruggen, het kon allemaal niet op enhij genoot zichtbaar en daardoor wij natuurlijk nog meer. We hadden een rustige treinreis aangeziende schoolvakanties bezig zijn en zelfs helemaal geen vertragingen. Mooi op tijd ariveerden we op Schiphol, ook daar leek het wel uitgestorven. Snel een bagagewagentje gepakt en alles opgeladen. Naar buiten en de bordjes CitizenM gevolgd, heel simpel en binnen een paar minuten stonden we in de lobby van het hotel, zelf inchecken door je naam in te toetsen, bonnetje met kamernummer en pasje komt eruit en klaar. Wij naar de kamer, deze is niet superruim maar wel heel functioneel en voorzien van een super groot bed, wat ook nog eens heerlijk ligt. Verder kan je alles instellen op de kamer met een 'Moodpad' van kleuren tot aan zonnewering, tv, entertainment noem maar op. Toen we alles opgeruimd hadden zijn we naar Schipholplaza teruggelopen en hebben daar Josepha ontmoet, we hadden daar met haar afgesproken, zij woont ook in Amsterdam en heeft met Mo toen ze in Australie was een aantral jaren rondgereist. Gezellig bijgekletst onder het genot van een drankje. Joey vond het geweldig in die hal en was helemaal gek van de winkel met miniatuurvliegtuigen. Nadat Josepha weer naar huis was hebben we alvast in-gecheckt en zijn we bij de Burger King wat gaan eten. Na het eten nog even wat rond gelopen op Schipholen nu zitten we op de kamer. Joey slaapt inmiddels, had daar door alle prikkels toch wat moeite mee. Zelf gaan we ook zo slapen want om kwart voor 5 gaat toch het wekkertje weer. Welterusten voor nu, de eerste dag zit er open tot de volgende Update.
Spannend hoor... een hele goede reis! dikke knuffel voor jullie en mijn grote vriend. (P.s: leuke schoenen mo.. ;-) )
Jullie zullen nu in het vliegtuig zitten, een hele goede reis en geniet er van! Dikke kus van ons
We wensen jullie een hele goeie reis en dat jullie een geweldige tijd tegemoet gaan in Australië!!! Sta overal extra bij stil, en geniet!!!
Dikke kus van ons!
He familie meeuwse!!!
Veel plezier een hele goede reis en geniet lekker van elkaar en al het andere.
gr van ons
Ha Monique,
Volgens mij hebben we contact gehad via het forum over de DDU perikelen... Ik wil jullie heel veel plezier wensen op jullie reis. Wij hebben ons (voorlopig) ook over de woede heen gezet en vertrekken 1 maart richting Sydney met onze dochter van 8 maanden.
Groet en geniet,
Merel
Lieve Mo, Jacco en Yoey,
Wij wensen julllie een goede reis en een waanzinnig mooie fantastische reis toe. Geniet met elkaar en van elkaar!!!! Wij zullen jullie reis op de voet volgen.
Dikke knuffel van de Geelhoedjes uit Berkel en Rodenrijs.xxxxx
Ha Jacco, Monique & Joey,
Fasten seatbelts, fly away and straks start jullie avontuur in de camper.
Maak er met z'n 3-tjes een onvergetelijke vakantie van!!
Ik ga het avontuur volgen.
groets, Hugo.