Jacco, Monique & Joey, Down Under!

Welkom op ons Reislog!

Hallo en welkom opons reislog!

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waarwe ons bevindenen waarwe zijngeweest! Meer informatie overons en de reis diewe gaan maken vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Wezien je graag terug opons reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je metons meereist!

Jacco, Monique en Joey

Gerda Blaauw

Hi...leuke site

Ik ben nu al benieuwd naar de reisverhalen hihi..
Succes met de voorbereidingen!

Knufs Ger

Erwin & Quincy

We zijn natuurlijk wel benieuwd hoe het daar allemaal gaat... Het is wel ff lekker om zo de winter te verkorten ;-)
We zullen jullie in de gaten houden hihi... ;-)

Grtzz

Johan en Hansiena

Ziet er goed uit. Het begint al te kriebelen, zo te zien.
Wij zien er ook echt naar uit om naar Australie gaan. Kunnen wij jullie al even een voorproefje nemen.
Groetjes

Henk en Yvette

heel mooi mojo, we zullen je gaan volgen,vergeet niet om by ons langs te komen haha.we zien je wel hier in mooie perth
groetjes uit aussieland

Harm en Janny

Moiiiii....ziet er prima uit die homepage.
We zullen jullie verhalen graag lezen.

Groeten,

Harm en Janny

Jo, collega van Mo

Wat geweldig zeg! Site ziet er mooi uit. Geniet er maar van hoor! Dat verdien je wel na een jaar school!
Liefs Jo

Hayo en Elly

het ziet er goed uit. we zullen jullie op de voet volgen
heel veel plezier we zullen jullie missen maar jullie verdienen het na dit druk jaar geniet er maar lekker van gr. (o)pa en (o)ma

Trish Norris

Cool site guys! look forward to following your trip.
looking forward to seeing you guys
xxxx

Esther

Lieve Jacco, Mo en Joey!!

Mijn laptop thuis is "overleden", nu ik bij mijn ouders ben..kan ik even reageren.
Wat gaaf dat jullie weer down under gaan zeg...en nu heerlijk samen met Joey...naar het land waar het allemaal begon!! Helemaal super...ik zal jullie ook zeker volgen door middel van deze site.
Heel veel plezier al met de voorpret van deze mooie reis. Geniet nog even lekker van de kerstdagen...

Liefs, Esther xxx

Ad en Meeny van der Veen

Wij wensen jullie een goeie vlucht naar Australië en een hele mooie tijd daar. Geniet er lekker van.
Bedankt voor het doorgeven van jullie site. We zullen jullie volgen, leuk ....................

Groetjes uit Roden

Johan en Hansiena

De reis is eindelijk begonnen. Hoop dat jullie een goede nachtrust krijgen op Schiphol. We wensen jullie een goede reis en we bellen nog wel even naar Henk.
Veel plezier